Squashghetti med bacon, pesto og kylling
Ingredienser
- 2-3 store squash
- salt
- 1 pakke bacon
- 500 g kyllingeinderfilet
- smør
- 1 løg
- 1 broccoli
- 1/2 glas pesto ca. 3 store spsk
- evt. parmesan til servering
Sådan gør du
- Lav squashen til spaghetti, enten ved hjælp af en kartoffelskræller eller en spiralizer. Læg i et dørslag og drys med fint salt - lad saltet trække væske ud af squashen, mens du forbereder resten.
- Skær bacon i skiver på ca. 1 cm og steg sprødt i en stegegryde, en stor pande eller gryde.
- Skær kyllingen i mindre stykker og steg i smør på en anden pande.
- Hak løget fint. Skær broccoli i mindre buketter og stokken i tern.
- Fjern bacon fra gryden og sauter løget heri i et par minutter, til det bliver blødt og klarer. Tilsæt så broccolien og svits i ca. 5 minutter, til den er mør, men sprød.
- Klem væsken ud af squashen og tilsæt til gryden sammen med pestoen. Vend rundt i et minuts tid - det skal bare lige blive varmt. Vend kylling og bacon i og server med revet parmesan.
Noter
4 pers