Sprøde og nemme butterdejsstænger med pesto og revet ost. En skøn brødsnack som kan serveres til alt lige fra supper eller tapas.
Antal: 12 styk.
De her butterdejsstænger med pesto er skønne at servere til alt lige fra tapas, suppe, gryderetter, forretter, sundere snacks eller som appetizer fx til højtider og fest. Ja, de her stænger med pesto kan faktisk serveres til utrolig mange ting. Jeg plejer at servere dem til supper, da jeg synes de er super lækre at dyppe ned i den varme suppe.
Opskriften er lavet med revet ost, grøn pesto, salt, peber og drysset med sesamfrø. Men du kan også fylde dem med chili, soltørrende tomater, oliven, spinat eller fx finthakkede broccoli. Mulighederne er mange!
Revet ost: Her kan du både bruge almindelig revet mozzarella, cheddar eller vegansk revet os (som jeg har brugt her i opskriften).
INGREDIENSER:
1 rulle Buttedej
5 spsk. Grøn pesto
100 g revet ost
2 spsk. Olivenolie
Sesamfrø, salt og peber