• 8 gode pølser• 8 pølsebrød• 1 bundt purløgKarryketchup:• 4 løg (ca. 200 g i alt)• 1 fed hvidløg• 2 spsk olie til stegning• 1 spsk karry• 350 g tomater• 2 spsk sukker• 2 spsk eddike• 1 dl majsolie• salt og friskkværnet peberRistede løgringe:• 2 løg• 2-3 spsk hvedemel• 3 dl majsolie til stegning• saltSådan laver du gourmet hotdogs:Karryketchup: Pil og hak løg og hvidløg. Steg dem let i olie i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt karry, og steg i 3-4 minutter ved svag varme. Tilsæt tomater skåret i grove stykker, sukker og eddike. Lad det simre i 45 minutter.Afkøl ketchuppen, og blend den derefter med majsolie, gerne med en stavblender direkte i gryden. Smag til med salt og peber.Ristede løgringe: Pil løgene, skær dem i ringe, og vend dem i mel. Dybsteg løgene i olie i en lille gryde, til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir, og drys med salt.Kog eller steg pølserne, og varm brødene. Læg pølserne i brødene, og top med karryketchup, ristede løgringe og hakket purløg.