IngredienserHummus1 dåse kikærter2 fed hvidløg0,5 dl olivenolie2 tsk røget paprika1 tsk stødt spidskommen1 tsk tørret oregano1 tsk stødt koriander2 spsk tahinsalt og pebersaft af en citronabrikos/chili kompot200 g tørrede abrikoser1 frisk rød chili2 dl vand1 dl eddike1 dl sukker1 chili1 rødløg2 nelliker1 tsk fennikelfrøsyltede løg2 rødløg1 dl eddike1 dl vand1 dl sukker3 laurbærblade1 tsk sorte peberkorn3 kardemommekapsler1 tsk hele korianderfrø1 tsk hele spidskommenHerudoverHotdogbrødFrisk korianderpølser Sådan gør duHummusBlend kikærterne med hvidløg, olie og krydderier. Smag til med salt, peber, citronsaft. Vil du gerne have den blødere tilsættes lidt ekstra olie. Lad den samle sig en times tid på køl.Abrikos/chili kompotSkræl løget og skær i både. Kom det i en gryde sammen med abrikoser, krydderier, vand og eddike. Kog i cirka 20 minutter til størstedelen af væden er fordampet og tilsæt så sukkeret. Lad det småkoge endnu 10 minutter. Blend med en stavblender.Syltede løgKog en syltelage af vand, eddike, sukker og krydderier. Skær løgene i tynde ringe. Overhæld dem med den kogende syltelage og lad dem trække et par timer.Klar parat start.Lun brødSteg pølserne.Kom pølserne i brød. Så en spsk hummus. Abrikoskompot. Syltede løg og til sidst lidt frisk koriander. Du er klar til at nyde.