PANDEKAGER250 g hvedemel2 dl mælk3 dl vand2 æg1 tsk olivenolieFYLD2 løg5 gulerødder3 fed hvidløg1 rød chili finthakket1 dåse hakkede tomater1 dåse tomatpuré1 dåse majs500 g hakket oksekød150 g revet ostFREMGANGSMÅDEPANDEKAGERMel, mælk og vand piskes grundigt. Æggene tilsættes et efter et. Stilles på køl i 30 minutter, hvis du har tid til det. Dejen har godt af lige at samle sig lidt. Bland olien i dejen og bag pandekagerne på en varm pande.FYLDLøg og hvidløg hakkes, evt. i en minihakker. Løgene svitses i en gryde. Kødet tilsættes og brunes.Resten af ingredienserne tilsættes og saucen står og simre lidt tid.Læg lidt af fyldet på en pandekage, fold den sammen og læg den med lukningen nedad på en bageplade eller et ovnfast fad. Til sidst drysses der med ost, og pandekagerne sættes i en 200 grader forvarmet ovn i cirka 15-20 minutter eller til osten er gylden.