Det skal du bruge.
- 150 g mørk chokolade
- 70 g usaltet smør
- 150 g sukker
- 2 store æg
- 30 g kakaopulver
- 1 tsk salt
- Chokoladestykker målt med hjertet (90 gram )
Sådan gør du.
- Tænd ovnen og forvarm ovnen til 180 grader, almindelig ovn.
- I en skål eller lille gryde smeltes chokolade og smør til det er glat og skinnende, og lad det køle af
- Pisk sukker og æg til det er luftigt. Det tager 4-6 minutter.
- Hæld den håndvarme smør og chokolade blanding i æggemassen og pisk til det er ensartet.
- Sigt kakaopulver og salt i og pisk igen til dejen er glat og skinnende. Dejen vil være tynd på dette stadie – det er ok.
- Bland chokolade stykkerne i dejen og sæt den på køl til den er mere fast og sej i konsistensen.
- Brug to skeer til at sætte små klatter af dej på en bageplade – husk godt mellemrum mellem da dejen flyder ud under bagning.
- Bag pladerne to af gangen ved 180 grader i 8-9 minutter.
De er færdige når de er blanke med en krakeleret overflade.