24 stk.
Blinis:
- 25 g spinat
- 1 dl mælk
- Ca. 50 g hvedemel
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. bagepulver
- 1 æg
- Lidt smør
Stenbiderrogn:
- 1 usprøjtet lime
- 2 dl cremefraiche 38 %
- 1 lille rødløg
- 200 g renset stenbiderrogn
- 1 potte dild eller ærteskud
- Salt og peber
- Evt. spiselige blomster til pynt
Sådan gør du:
Blinis:
- Vask spinaten, og damp den i en gryde. Blend spinaten med mælk.
- Pisk mel, salt, bagepulver og æg sammen til en ensartet masse. Tilsæt spinatblandingen lidt ad gangen.
- Smelt lidt smør på en blinispande eller almindelig pande, og bag 24 små pandekager. Lad dem afkøle.
Stenbiderrogn:
- Riv skallen af limefrugten, og rør den med cremefraiche. Hak rødløget fint.
- Anret hver blinis med cremefraiche og stenbiderrogn. Top med rødløg, og drys med salt, peber og ærteskud. Pynt evt. med spiselige blomster.