Skinkestang
Ingredienser
- 2 ruller butterdej
- 300 g Jaka Bov skinke eller skinkestrimler
- 1 rødløg
- 250 g champignon
- 300 g flødeost naturel
- 2 tsk. dijonsennep
- Salt friskkværnet peber
- 1/2 bundt purløg kan undværes
- 1 æg til pensling
Sådan gør du
- 1) Skær champignon og løg i skiver og steg dem. Champignon skal have længere end løg, så kom dem på panden først og tilsæt senere løg.
- 2) Bland flødeost, dijonsennep, hakket purløg, salt og peber sammen og smag til.
- 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken.
- 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. Smør stangen med et penslet æg.
- 5) Bag stangen i ca. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader. Hvis butterdejen ikke er gylden nok, sæt da varmluft på).
- 6) Server stangen direkte fra ovnen.
Noter
4 pers