Fyldte pandekager med kylling

Fyldte pandekager med kylling

Antal 4

Sådan gør du
 

  • 300 g kyllingefilét
    1 løg
    300 g courgette
    100 g bacon i tern
    1 spsk. olie
    1 hakket chili
    1 fed hakket hvidløg
    1 dl ærter
    1 dl cremefraiche
    1 tsk. salt
    1 knsp. peber
    1 pk. færdige madpandekager
    75 g revet ost
    Fremgangsmåde til fyldte pandekager
    Skær kyllingen i strimler, hak løget og skær courgetten i tern. Svits kylling, bacon og løg i olie i et par min. Kom courgette, chili og hvidløg ned til kødet og lad det simre under låg i 5 min. Tilsæt ærter, cremefraiche, salt og peber og smag fyldet til. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 200° i 15 min. Servér med grøn salat.