IngredienserKartoffelskiverne2-3 Store bagekartofler Hellere mere aflange end runde og tykkeOlieSalt og peberFetacreme100 g feta (f.eks. Puck)100 g flødeost neutral1 lille rødløg finthakket1 bundt purløg finthakketSalt og peberAndet200 g bacon i strimlerSådan gør duKartoflerneTænd ovnen på 180 grader varmluft.Skær kartoflerne ud i 3-4 mm tykke skiver.Kom skiverne på en bageplade (eller to) med bagepapir og drys godt med olie over dem alle og så lidt salt og peber. De skal nu bage i 25-27 minutter eller indtil flotte gyldne. BaconSteg bacon sprødt på en pande og hak i mindre stykker, så det kan drysses over til sidst. FetacremeKom feta og flødeost i en minihakker og kør, indtil du har en cremet blanding. Rør nu blandingen sammen med rødløg og purløg og smag til med salt og peber. ServeringKom fetacremen op i en sprøjtepose og klip et hul. Kom nu en klat af cremen ovenpå alle kartoffelskiverne og drys herefter bacon over.