tilbehør Beef Wellington INGREDIENSER Madeirasauce 1 skalotteløg 1 stilk frisk timian 25 g smør til stegning 2 dl madeira (hedvin) 5 dl kalve- eller oksebouillon saltpeber Grønkålschips 300 g frisk grønkål 1 spsk.flagesalt 3 spsk.olivenolie Grønkålschips Skyl og rib grønkål, og riv bladene i mindre stykker. Vend dem med salt og olie på en bageplade … Læs videre
Bagt kartoffelmos med bacon
Ingredienser 2,5 kilo kartofler 1½ dl mælk 2 spsk smør ½ tsk hvid peber 1 tsk salt 350 g bacon i tern 1 mellem rødløg 100 g revet ost Evt. purløg som pynt Kog kartoflerne i 15 min, tilsæt mælk, smør, peber og salt – pisk det sammen med en … Læs videre Bagt kartoffelmos med bacon
Glaserede gulerødder og rødløg med timian
Ingredienser 6-8 gulerødder 3-4 rødløg 1 spiseskefuld smør 2 spiseskefulde balsamico 2 teskefulde sukker gerne rørsukker 1 deciliter hønsefond 1 håndfuld timian frisk, eller 2 teskefulde tørret salt og friskkværnet peber Sådan gør du Skær top og bund af gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Pil rødløgene, og del dem i grove stykker. Smelt en god klat smør på en varm pande, og når det er brust af … Læs videre Glaserede gulerødder og rødløg med timian
champignonsauce
Ingredienser 250 g champignon1 løg25 g smør2 spsk. hvedemel2 dl fond eller god bouillon½ tsk. paprika1 dl portvin eller madeira2 spsk. tomatkoncentrat1 spsk. balsamicoeddike1 tsk. gelé1 dl flødesalt og peberevt. lidt kulørPynt: hakket persille Sådan gør du Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Hak løget. Svits champignon og løg i smør, til champignonerne er … Læs videre champignonsauce
Polenta (Grundopskrift)
Ingredienser: 12.5 dl. Vand 1 spsk. Salt 300 gram Majsgryn Opskrift: Bring vandet i kog i en høj gryde. Tilsæt saltet og rør så majsgrynene i med en stor grydeske. Det skal foregå langsomt og lidt efter lidt, så kogningen ikke afbrydes, for så bliver der nemt klumper. Lad majsen koge mør i 45 min. … Læs videre Polenta (Grundopskrift)
Knuste kartofler med hvidløg og parmesan
Hjemmelavede rugbrødschips – genialt (opskrift)
BAGTE KARTOFFELSKIVER MED FETACREME OG BACON
Blomkålssalat med parmesan og rødløg
KARTOFLER, BLÅSKIMMELOST OG GRØNNE ASPARGES
Bagte gulerødder med italiensk bacon og urter
SPRØD KYLLINGESALAT MED MANGO OG BLADSELLERI
lækker kold kartoffelsalat og hjemmelavede broccolisalat.
Græsk kartoffelfad
4 pers
Hjemmelavet frisk pasta
4-6 pers
BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE
4 pers