Græsk kartoffelfad

Græsk kartoffelfad

4 pers

Ingredienser
  

  • 1 kg kartofler
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 tsk oregano
  • 3 stk peberfrugter
  • salt og peber
  • 10 stk græske sorte oliven
  • 75 g fetaost
  • persille

Sådan gør du
 

  • Skyl kartoflerne godt og skær dem i både.
  • Kom dem i en lille bradepande og dryp med citronsaft og olie.
  • Drys, salt, peber og oregano over og vend knuste eller finthakkede hvidløgsfed i.
  • Sæt fadet i ovnen ved 200o.
  • Skær imens peberfrugterne i strimler på langs.
  • Bland dem i kartoflerne efter 35 min.
  • Giv kartoffelretten endnu 10 min.
  • Drys til sidst med fetaterninger og sorte oliven og kom persille på inden servering.