LASAGNERULLER MED RICOTTA, SPINAT OG TOMAT
Ingredienser 250 g mel 00 2 store æg 30 ml vand 500 g frisk ricotta 1 kg spinat 100 g parmesanost 250 g Mutti finthakkede tomater 3 dl bechamelsovs 30 g smør salt og muskatnød Lasagneruller med ricotta, spinat og tomat: Method Ælt længe mel med æg og vand, 1 spsk. olie og en knivspids … Læs videre LASAGNERULLER MED RICOTTA, SPINAT OG TOMAT
Marineret pasta med tigerrejer
250 g Tørret hvid pasta (fx penne) 4 Spsk rapsolie 1 Finthakket rødløg 1 dl Hakket frisk kruspersille Friskkværnet peber 2 dl Olivenolie 1 ½ Spsk pinjekerner 1 Stort pillet fed hvidløg 125 g Karolines Køkken Pasta (& gratineringsost 30%) ½ Salt (tsk fint) 1 ½ l Friske basilikumblade med bløde stilke (ca. 75 g) … Læs videre Marineret pasta med tigerrejer
Agurkesuppe med fjordrejer og rugbrødschips
DET SKAL DU BRUGE 1 skalotteløg 2 spsk. olie til stegning 1 dl hvidvin 1 agurk 1 dl friskbælgede ærter ½ l hønsebouillon salt og friskkværnet peber 3 spsk. cremefraiche 18 % RUGBRØDSCHIPS 1 stykke rugbrød på 4 cm 2 spsk. olivenolie salt TILBEHØR 25-50 g pillede fjordrejer pr. person saft af ½ citron lidt … Læs videre Agurkesuppe med fjordrejer og rugbrødschips
Røget laksemousse
Røget laksemousse 125 g flødeost2 dl cremefraiche 18%1 økologisk citron2 spsk fintsnittet dild1 spsk saltede kapers150 g røget lakssalt og peberPynt: dild og hjertesalatTilbehør: brød, knækbrød eller kiks og rå grønsager (f.eks. agurk, blegselleri, peberfrugt)Sådan laver du laksemousse Pisk flødeosten cremet og rør cremefraichen i. Tilsæt fintrevet citronskal, en smule citronsaft, dild og skyllede, tørrede … Læs videre Røget laksemousse
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
Ingredienser 3 stkLøgPå tilbud i 6 fedHvidløg 3 spsk.OlivenoliePå tilbud i 1500 gJordskokker 1200 gKartoflerPå tilbud i 3 l.Grøntsagsbouillon 3 tsk.Salt 3 tsk.Friskkværnet peber Persilleolie 3 bundterPersille 1.5 dl.OlivenoliePå tilbud i 1.5 fedHvidløg 0.8 tsk.Salt Fremgangsmåde SuppeSnit løg og hvidløg fint, og svits begge dele i olivenolien i en stor gryde. Imens skrælles jordskokker og kartofler, hvorefter de skæres i tern. Tilsæt begge dele til gryden, svits … Læs videre Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
Hvidkålssuppe med kokos og karry
Ingredienser 1/2 stkhvidkål 2 stkæbler 300 grampersillerod 1 stkløg 1 fedhvidløg 2 tskkarry 2 tsktørret timian 8 dlvand 2 dlkokosmælk 1 terninggrøntsagsbouillon 50 gramspegepølse 2 dlmadlavningsfløde 8% 1/2 stkcitron akaciehonning 1 stkgroft flute 1 dl skyr salt peber olivenolie Fremgangsmåde 1. Fjern de yderste blade fra hvidkålet og skær stokken fra. Skær kålen i grove strimler. Vask æblerne og fjern kernehuset. Skræl persillerødderne og skær i grove tern sammen med æblerne. … Læs videre Hvidkålssuppe med kokos og karry
Karrysuppe
4 personer. 20 gram smør 2 tsk karry 3 zittauerløg i grove stykker (ca 225 gram) 1 skrællet æble i stykker (ca 125 gram) 80 gram løse ris, parboiled (ca 1 dl.) 1, 25 liter hønsebouillon 1 tsk groft salt friskkværnet peber 1 spsk hvedemel 1 dl. mælk 100 gram kvark 0.3% 275 gram kyllingeinderfileter … Læs videre Karrysuppe
Torsk, kålpølse og grønkål
Antal: 4 Ingredienser 300-400 gr torskeryg sørg for at du får et stykke med en jævn tykkelse Lidt smør 1 kålpølse Grønkålssuppe ½ l hønsebuillon 150 g grønkål uden stilke 2 spsk piskefløde eller efter smag 2 spsk æblecidereddike Sennepsfløde 1 dl piskefløde 1 spsk dijonsennep Syltede rødløg 1 rødløg 1½ dl lagereddike 1½ dl sukker 1 laurbærblad Et par peberkorn Sådan gør du Grønkålssuppe Sørg for at rense grønkålen grundigt inden brug. Hak den herefter groft. Kog buillonen … Læs videre Torsk, kålpølse og grønkål
Maskeret blomkål
Ingredienser 1 stk. blomkål 1 stk. hjertesalat 2 æg 2 stk. tomat 200 g. frosne ærter 300 g. rejer 1 stk. citron Dilddressing 250 g. creme fraiche 1 bundt frisk dild 2 spsk. mayonnaise 2 tsk. citronsaft salt/peber FREMGANGSMÅDE Skær blomkålen frit, så du får skåret blade væk. Placer hovedet i en gryde med vand med salt. Bring gryden i kog. Skru herefter ned og lad det simre i ca. 10-15 minutter (måske længere tid alt … Læs videre Maskeret blomkål
Rødbedesuppe
Rødbedesuppe Ingredienser 1 spsk olivenolie1 fed hvidløg2 skalotteløgLaurbærblade, timian, persille, dild700 g rødbede i tern100 g kartofler i tern100 g selleri i tern1 dåse flåede tomater1 liter hønsebouillon½ dl balsamico1 spsk honningsalt og peber1 tsk røget paprikaTilberedningOpvarm olien og sauter løg, hvidløg og krydderurter.Rens rodfrugterne og skær dem i tern. Svits rødbeder, kartofler og selleri … Læs videre Rødbedesuppe
Rejer med afrikansk kartoffelmos
Ingredienser: GRITS 1/2 l hønsefond 1/2 l sødmælk 130 g grits(en slags lys polenta) 2 spsk. smør 230 g revet cheddar Salt og friskkværnet peber REJER 8 tykke skiver bacon skåret i strimler 2 spsk. olivenolie 500 g rå tigerrejer 3-4 hakket fed hvidløg 2-3 tsk. cajun-krydderi 4 forårsløg HJEMMELAVET CAJUN-KRYDDERI 2 spsk. cayennepeber 2 spsk. paprika 2 spsk. hvidløgspulver 2 spsk. løgpulver 1 spsk. salt 1 spsk. friskkværnet peber 1 spsk. oregano 1 … Læs videre Rejer med afrikansk kartoffelmos
Friteret æg med syltet glaskål, persillepuré, maltgrene og puffet ris
Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
SPRØDT POCHERET ÆG, ASPARGES, REJER & DILD
Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe
Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.
Squashghetti med bacon, pesto og kylling
Blomkålssalat med parmesan og rødløg
HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS
LAKS MED BACONSVØB M. SPINAT OG STEGTE BØNNER MED HASSELNØDD
Torsk med porrecreme
8 pers
RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN
4 pers
Legeret krydderurtesuppe
4 pers.
BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE
4 pers
BLINIS MED RØGET LAKS
4 pers.