SUPPE MED KYLLING, KARRY OG RIS

SUPPE MED KYLLING, KARRY OG RIS

4 pers

Ingredienser
  

 • 1 1 ⁄2 liter hønsebouillon
 • 100 g brune ris
 • 2 gulerødder i tynde stave
 • 2 stilke bladselleri
 • 25 g smør
 • 400 g kyllingefileter i tern
 • 1 lille fed finthakket hvidløg
 • 1 spsk karry
 • 200 g champignoner i skiver
 • 1 porre i ringe
 • 1 ⁄2 tsk groft salt
 • 1 ⁄4 tsk cayennepeber
 • 1 ⁄4 liter kærnemælk
 • 1 dl grofthakkede friske korianderblade
 • Tilbehør
 • 240 g landbrød

Sådan gør du
 

 • Bring bouillonen i kog og kog risene. Når risene er næsten møre tilsættes gulerødder og selleri. Lad suppen koge ved svag varme i ca. 5 min.
 • Smelt imens halvdelen af smørret i en pande og steg kødet indtil det har fået lidt farve ca. 5 min. Tilsæt hvidløg og karry og steg yderligere i ca. 1 min. Kom kødet i gryden med suppe. Kom resten af smørret i panden og steg champignonerne ca. 3 min. eller til de er gyldne. Tilsæt porreskiver og steg i yderligere ca. 1 min. Kom grøntsagerne i suppen. Tilsæt salt og cayennepeber og lad suppen koge i ca. 5 min. Rør kærnemælk og koriander i suppen lige inden serveringen.