Opskrifter: Desserter

PÅSKE FUGLEREDER MED LEMON CURD

INGREDIENSER 125 g æggehvide 250 g sukker 1 tsk citronsaft LEMON CURD 3 citroner 140 g sukker 5 æggeblommer 80 g smør ANDET 2,5 dl piskefløde 2 spsk vaniljesukker Påskeæg SÅDAN GØR DU FUGLEREDER Kom æggehviderne og citronsaft i en røreskål. Pisk indtil æggehviderne er helt stive125 g æggehvide,1 tsk citronsaft Kom sukkeret i en skefuld af gangen mens du pisker. Når alt sukkeret er tilsat skal du piske et par … Læs videre PÅSKE FUGLEREDER MED LEMON CURD

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til PÅSKE FUGLEREDER MED LEMON CURD

Islandsk lagkage

Ingredienser 100 gram Kiks Bastogne 125 gram Digestive kiks 50 gram Smeltet smør 1 deciliter marmelade solbær eller blåbær 2.5 deciliter Fløde 2 deciliter Skyr eller græsk yoghurt 1 spsk. Flormelis 1 tsk. Vaniljesukker 100 gram Blåbær friske Sådan gør du Blend bastogne og digestive kiksene til krummer og rør dem sammen med smeltet smør.Fordel massen i bunden af en springform (18-20 cm) eller et lille fad og pres det godt ned i bunden, så du får … Læs videre Islandsk lagkage

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Islandsk lagkage

Bastogne Kiks

Ingredienser 75 g muscovadosukker 30 g ahornsirup 1 knivspids salt 70 g smør, blødt og stuetempereret 1 æggeblomme 115 g hvedemel 0,50 tsk stødt ingefær 0,50 tsk vaniljesukker 0,50 tsk stødt kardemomme 1 tsk kanel 0,50 tsk bagepulver Fremgangsmåde Kom muscovadosukker, ahornsirup, salt og smør i en skål og pisk det sammen. Pisk til sidst … Læs videre Bastogne Kiks

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Bastogne Kiks

Banansmåkager uden mel og sukker

Ingredienser  2 spsk kokosolie – smeltet i microovnen 1.5 dl grovvalsede havregryn 1 moset banen Evt 2 dadler Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Dadler kan være lidt svære at mose, så put dem i en minihakker sammen med bananen, så bliver mosen helt perfekt. Hvis du kun har banan i, kan den fint … Læs videre Banansmåkager uden mel og sukker

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Banansmåkager uden mel og sukker

Fastelavnsboller med creme og flødeskum

Ingredienser:   Dej: 1.2 dl. Vand 60 gram Gær, frisk 1.2 dl. Piskefløde 3 spsk. Sukker 150 gram Smør 420 gram Hvedemel       Fyld: 3.6 dl. Sødmælk 2.4 Æg M/L, hele 2.4 spsk. Sukker1 tsk. 4 gram1 spsk. 12 gram1 dl. 85 gram 1.2 spsk. Vaniljesukker 2.4 spsk. Maizena majsstivelse       … Læs videre Fastelavnsboller med creme og flødeskum

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fastelavnsboller med creme og flødeskum

Frugtsalat med råcreme

Ingredienser Råcreme 4 æggeblomme 60 g sukker 0,50 tsk vaniljepulver 2 dl piskefløde Frugt til frugtsalat 2 banan, i skiver 1 mango, i tern 1 æble, i tern 0,50 ananas, i tern 1 dl granatæblekerner 0,50 bakke grønne vindruer, halveret 2 mandarin, i både 1 kiwi, i små tern 30 g mørk chokolade, hakket Fremgangsmåde … Læs videre Frugtsalat med råcreme

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Frugtsalat med råcreme

Hvid chokolademousse med passionsfrugt

Det skal du bruge: 300 g hvid chokolade 1 vaniljestang 4 pasteuriserede æggeblommer 1 spsk. flormelis 6 dl piskefløde 6 passionsfrugter Sådan laver du hvid chokolademousse: Hak chokoladen fint, og smelt den forsigtigt over vandbad ved svag varme. Pas på, at chokoladen ikke skiller. Tag skålen op af vandbadet, og stil den til side, når det meste … Læs videre Hvid chokolademousse med passionsfrugt

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hvid chokolademousse med passionsfrugt

Eton mess med hindbær og ribs

Ingredienser 4 personer 125 g hindbær 125 g ribs 1 spsk flormelis 1 tsk vaniljesukker 2½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% 50 g marengs SÅDAN GØR DU 1.Tag lidt hindbær og ribs fra til pynt, og mos resten groft med en gaffel sammen med flormelis. 2.Kom vaniljesukker i fløden, og pisk den til skum. 3.Bræk … Læs videre Eton mess med hindbær og ribs

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Eton mess med hindbær og ribs

Rabarbertærte med marengs

Tærtedej110 g Smør80 g Flormelis30 g Mandelmel1 Æg0,5 Vanilje stang235 g Hvedemel1 tsk. Salt Frangipane125 g Smør – blødt100 g Rørsukker2 Æg75 g Mandelmel15 g Hvedemel1 Vanilje stang1 tsk. Mendel ekstrakt Rabarberfyld300 g Rabarber60 g Rørsukker1 spsk. Majsstivelse Marengs3 bægre past. Æggehvide100 g Sukker Tærtebund Kom smør, flormelis, mandelmel (du kan sagtens blende nogle mandler … Læs videre Rabarbertærte med marengs

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Rabarbertærte med marengs

Choux au craquelin

Vaniljecreme Mælk 4 dl Æg 2 Sukker 4 spsk Hvedemel eller majsstivelse 2 spsk Vaniljesukker 2 tsk Kiks Sukker 100 g Hvedemel 100 g Koldt smør i tern 100 g Pink pastafarve ½ tsk Vandbakkelser Vand 2 dl Smør 100 g Hvedemel 100 g Sammenpiskede æg (ca. 3) 150 g Piskefløde 38% ½ liter Solbærmarmelade … Læs videre Choux au craquelin

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Choux au craquelin

Nøddelagkage med nougatcreme

Du skal bruge: Nøddebunde 200 g hasselnødder200 g sukker4 æggehvider Nougatcreme 100 g blød nougat + ekstra til pynt2 pasteuriserede æggeblommer4 dl piskefløde Fremgangsmåde:Klip bagepapir ud i cirkler, så det passer til bunden af dine lagkagebunde eller din springform. Smør kanterne med smør. Blend nødderne med 100 g sukker. Jeg bruger nøddehakkeren, som hører til … Læs videre Nøddelagkage med nougatcreme

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Nøddelagkage med nougatcreme

Pære belle Hélène med passionsis og chokoladesauce

ingredienser pære 4 flotte pærer 400 gram sukker 6 dl. vand 1 vaniljestang 1 usprøjtet citron, skallen og saften ingredienser is /chokoladesauce Ca. en ½ liter vaniljeis, købt eller hjemmelavet 2 stk. passionfrugter 2 dl. piskefløde Korn fra en ½ vaniljestang  50 gram mørk chokolade, min. 42%  Evt. lidt mynteblade eller drys af hakkede sukkerristede … Læs videre Pære belle Hélène med passionsis og chokoladesauce

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Pære belle Hélène med passionsis og chokoladesauce

BUDAPESTRULLE MED BÆRSKUM

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til BUDAPESTRULLE MED BÆRSKUM

SMÅ CHOKOLADEBOMBER MED PASSIONSFRUGT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SMÅ CHOKOLADEBOMBER MED PASSIONSFRUGT

Hvid chokoladebrownie med jordbærcreme

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hvid chokoladebrownie med jordbærcreme

Blommegrød | Med kanel og skum af hvid chokolade

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Blommegrød | Med kanel og skum af hvid chokolade

Panna cotta med stegte pærer

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Panna cotta med stegte pærer

Fastelavnsboller af butterdej med marcipanflødecreme

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fastelavnsboller af butterdej med marcipanflødecreme

Chokolademousse

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Chokolademousse

Hasselnøddekurv

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hasselnøddekurv

Pæretærte med bagt marcipan creme

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Pæretærte med bagt marcipan creme

Hjemmelavet Ferrero Rocher

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hjemmelavet Ferrero Rocher

LAKRIDS- OG CITRONMOUSSEKAGE MED HVID CHOKOLADECREME

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til LAKRIDS- OG CITRONMOUSSEKAGE MED HVID CHOKOLADECREME

Panna Cotta med bær og sukkerbold

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Panna Cotta med bær og sukkerbold

Tærte med bær og skum

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Tærte med bær og skum

Nougatblommer på grillen

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Nougatblommer på grillen

Lagkage med chokolademousse og hindbær

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Lagkage med chokolademousse og hindbær

Choko-Whiskey-budding

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Choko-Whiskey-budding

Fløderand med marssauce og chokoladevifte

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fløderand med marssauce og chokoladevifte

Chokolade-hasselnøddekage

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Chokolade-hasselnøddekage

INDBAGT IS MED RABARBERKOMPOT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til INDBAGT IS MED RABARBERKOMPOT

CHOKOLADELAGKAGE MED SKOVBÆRMOUSSE

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til CHOKOLADELAGKAGE MED SKOVBÆRMOUSSE

Banandessert med lakridskaviar

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Banandessert med lakridskaviar

BLØDENDE CHOKOLADEKAGE

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til BLØDENDE CHOKOLADEKAGE

Overdådig yoghurtbananis

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Overdådig yoghurtbananis

Koldskål-lagkage med friske jordbær

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Koldskål-lagkage med friske jordbær

Saltkaramelbudding

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Saltkaramelbudding

kyskager

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til kyskager

Hjemmelavede P-tærter

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hjemmelavede P-tærter

Othellolagkage

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Othellolagkage

LAM I FILODEJ

6 pers.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til LAM I FILODEJ

Chokoladetærte med banan, vanilleiscreme og ølsirup

4 pers.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Chokoladetærte med banan, vanilleiscreme og ølsirup

Hvid chokoladeskum med blomsterpynt

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hvid chokoladeskum med blomsterpynt

Rom-rosin-muffins

12 stk

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Rom-rosin-muffins

Flødeboller – hjemmelavede og lækre!

ca 12 stk

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Flødeboller – hjemmelavede og lækre!

Citronfromage

6 personer

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Citronfromage

Lakridskage

6 personer

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Lakridskage

Blomsterbergs Medaljer

10 stk.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Blomsterbergs Medaljer

Færøsk æblekage med karamelsauce

6-8 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Færøsk æblekage med karamelsauce

4-Dobbelt Chokolade Brownies

Chokolade brownies når de er bedst

Udgivet i Landsbykulturhuset | Tagget | Kommentarer lukket til 4-Dobbelt Chokolade Brownies