Kyllingeburger
Ingredienser 500 g hakket kylling 1 rødløg, finthakket 1 fed hvidløg, presset 1 æble, groftrevet 1 æg 0,50 øko citron, saft og skal herfra 1 håndfuld bredbladet persille 0,25 mango, finthakket 1 spsk mango chutney 1 knivspids cayenne peber 1 håndfuld frisk dild, finthakket flagesalt sort peber, friskkværnet 1 spsk smør, til stegning 1 spsk … Læs videre Kyllingeburger
Hjemmelavede burgere
Ingredienser Boller med oliven 3 dl vand 25 g gær 1 tsk salt 2 spsk olivenolie 3 spsk hørfrø 150 g oliven uden sten, grofthakket 100 g fuldkornshvedemel 400 g hvedemel 1 tsk olivenolie, til at pensle med 1 tsk flagesalt Bøffer til burger 600 g hakket oksekød 3 spsk soltørrede tomater, finthakket 1 tsk … Læs videre Hjemmelavede burgere
Husarsteg
Ingredienser Svampefyld 250 gram champignon grofthakkede 2 rødløg finthakket 1 pott timian 1 potte persille 2 spiseskefulde rasp Lidt citronsaft salt og friskkværnet peber Lidt smør til stegning Steg 1,2 kilo nakkefilet salt og friskkværnet peber 1 teskefuld hvedemel Sovs 2,5 deciliter kalvefond 2 teskefulde Maizena 1 spiseskefuld gastrik kan udelades, men giver dybe 1 spiseskefuld engelsk sauce salt og friskkværnet peber Sådan gør du Klargør champignon og løg som anvist, og hak et par spiseskefulde af henholdvis timian og persille. Sauter … Læs videre Husarsteg
Brændende Kærlighed
Ingredienser Kartoffelmos Bacon & løg med Cognac 300 g italiensk pancetta – eller god bacon (gerne i helt stykke) 6 stk stor skalotte løg 1 dl Hønseboullion 1 sjat Cognac 1 god klat smør 1 sjat Olivenolie (til stegning) Garniture Syltede rødbeder Frisk purløg eller bredbladet persille Sådan gør du Kartoffelmos Bacon & løg med Cognac Skær baconen i små tern og steg gyldne og sprøde over en … Læs videre Brændende Kærlighed
Brændende kærlighed – med mere grønt
Kartoffelmos Skrællede melede kartofler 1 kg Vand 1 liter Madlavningsfløde 8% 1 dl Groft salt 1 tsk Sennepsdressing Madlavningsfløde 8% 1 dl Dijonsennep 4 tsk Groft salt ¼ tsk Stegte grøntsager Smør 20 g Champignoner i halve og kvarte 450 g Porre i tynde ringe (ca. 150 g) 1 Rødløg i tynde både (ca. 150 … Læs videre Brændende kærlighed – med mere grønt
Frikadeller med brun sovs og rødkål.
Rødkål: 1 rødkål 3 dl. lys eddike 200 gram sukker 1 spsk salt syltekrydderier (5 peberkorn, 2 laurbærblade, 1 kanelstang og 3 nelliker) 2 spsk smør Frikadeller : 1 kg hakket kalv/flæsk 25 gram salt 2 løg 1 dl piskefløde 20 gram kartoffelmel peber 2 æg 100 gram smør 2 dl vindruekerneolie Kartofler : 800 … Læs videre Frikadeller med brun sovs og rødkål.
Beef Wellington
Ingredienser 1 kg oksemørbrad 1 spsk sennep, grov 1 spsk dijon sennep 500 g champignon, finthakket 4 skalotteløg, finthakket 3 fed hvidløg, finthakket 1 tsk timian, tørret 1 trøffel, eller trøffelolie 140 g serranoskinke 400 g butterdej 2 æggeblomme Derudover salt sort peber, friskkværnet 1 spsk olivenolie, til stegning 1 spsk smør, til stegning Fremgangsmåde … Læs videre Beef Wellington
Middelhavsgryde
Ingredienser 200 gram champignon i skiver 500 gram kylling inderfilet, i mindre stykker 1 stort løg finthakket 3 fed hvidløg i tynde skiver 1 rød peberfrugt i små tern 2 deciliter rødvin 1 dåse hakkede tomater 0,5 aubergine i mindre tern 0,5 squash i mindre tern 2 deciliter vand 1 bouillonterning gerne høns 1 bundt salvie lidt hakkede blade 1 bundt rosmarin lidt hakkede blade 1 citron lidt friskpresset saft salt og friskkværnet peber Sådan gør du Start med riste champignon ved en god varme og læg til side. … Læs videre Middelhavsgryde
Indbagt mørbrad
INGREDIENSER MØRBRAD 1 stk. svinemørbrad 10 g smør 0,5 tsk. salt 1 knivspids peber FARS 250 g hakket svin og kalv 1 stk. æggehvide 0,5 tsk. salt 1 knivspids peber 0,5 stk. løg 3 spsk. fløde 13% 250 g champignon DEJ 4 stk. plader butterdej(optøet) 1 stk. æggeblomme FREMGANGSMÅDE Fjern hinderne fra mørbraden, og brun den i smør i et helt stykke på stegepanden. Krydr med salt og … Læs videre Indbagt mørbrad
Pandekagepakker med cremet fyld af grønsager & røde linser
Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe
Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.
Grillet skinke med BBQ-rub og mørk rom-glaze
Braiserede svinekæber i mørkt øl med kartoffel-sellerimos
porchetta – flæskesvær for alle pengene
Roastbeef opskrift med bagte kartofler og spidskålssalat
4 pers
Boeuf Bourguignon
4-6 pers
Confit de Canard – confiterede andelår
4 pers
Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, ristede bønner med løg og oregano
4 pers
Ølstegt svineskank
4 pers.
Fyldte svinekoteletter med Rodfrugtkompot
4 pers