Opskrifter: Hovedretter

hjemmelavet medister

Fremgangsmåde Rør farsen grundigt med krydderier, æggehvider og kartoffelmel og tilsæt suppe indtil farsen har en relativt blød konsistens. Den må ikke være flydende, men bestemt heller ikke for fast. … Læs videre hjemmelavet medister

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til hjemmelavet medister

Hjemmelavet julemedister med bacon

Ingredienser 500g hakket svine- og kalvekød , mindst 15 % fedt 100g bacon i tern 1½tsk. salt 2 stk løg ca.150g 2 stk æg 1 dl hønsebouillon 2½ cl cognac … Læs videre Hjemmelavet julemedister med bacon

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hjemmelavet julemedister med bacon

Medister med sennep-flødestuvet grønkål og sauterede æbler

Medisterpølsen: Prik medisterpølsen jævnt med en gaffet og steg den gylden på alle sider i lidt smør på en pande. Læg pølsen i et ovnfast fad og steg den ca … Læs videre Medister med sennep-flødestuvet grønkål og sauterede æbler

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Medister med sennep-flødestuvet grønkål og sauterede æbler

Gammeldags oksesteg

Ingredienser 6 personer  Oksesteg 50 g Smør 1 snørret oksesteg af ca. 1¼ kg Oksetykkam 2 Skrællede gulerødder (ca. 150 g) 2 stilke Bladselleri (ca. 75 g) 1 Løg i grove stykker (ca. 125 g) … Læs videre Gammeldags oksesteg

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Gammeldags oksesteg

Okseragout med grøntsager

Ingredienser Tilberedning

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Okseragout med grøntsager

Ærterisotto

Det skal du bruge Sådan gør du

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Ærterisotto

RISOTTO MED SVAMPE

INGREDIENSER                                                    2 l hønsebouillon (eller vand)2 skalotteløg20 g smør600 g risotto ris … Læs videre RISOTTO MED SVAMPE

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til RISOTTO MED SVAMPE

Gammeldags kylling i gryde med persille og agurkesalat

Ingredienser Kylling Sovs Agurkesalat Tilbehør

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Gammeldags kylling i gryde med persille og agurkesalat

Vildtfrikadeller med bacon i vildtsauce

Vildtfrikadeller til 5-6 pers.: 700 g. hakket kød af f.eks. buk 100 g. bacon i små tern, stegt sprødt  1 æg 1/2 æble, revet 8 knuste enebær 1 spsk. tørret … Læs videre Vildtfrikadeller med bacon i vildtsauce

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Vildtfrikadeller med bacon i vildtsauce

GLASERET SKINKE

Ingredienser personer 8 GLASERET SKINKE bayonneskinke 4 kg laurbærblade 4stk hele peberkorn 8stk GLASERING brun farin 350 g dijonsennep 8 spsk. COLESLAW spidskål 1stk blomkål ½ stk gulerødder. 4 stk … Læs videre GLASERET SKINKE

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til GLASERET SKINKE

Chili con Carne

Ingredienser Chiliblanding 2 tsk. tørret chili 4 tsk. røget eller sød paprika 2 tsk. spidskommen 2 tsk oregano 1 tsk kanel 1 tsk. sort peber 1 tsk salt 1/2 stjerneanis Chilismør 50 g smør 1 dl rapsolie 1/3 af dine 5 chili – skåret i ringe 2 laurbær 1 spsk. ketchup 1 spsk. Worcestershire sauce … Læs videre Chili con Carne

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Chili con Carne

grydestegt kalveculotte med sovs

Og med denne fremgangsmåde er du ikke alene sikker på et mørt stykke kalvekød, du får også en virkelig nem og god sovs til kødet. Kernetemperaturen i en grydestegt kalveculotte … Læs videre grydestegt kalveculotte med sovs

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til grydestegt kalveculotte med sovs

Culottesteg på grill

Ingredienser 1 culottesteg, 1,3-1,5 kg 3 fed hvidløg 3 stængler frisk rosmarin 2 spsk flagesalt 4 peberkorn Tag culottestegen ud af køleskabet. Dup den godt af med køkkenrulle for kødsaft … Læs videre Culottesteg på grill

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Culottesteg på grill

Svinemørbrad i sennepssovs

Ingredienser 1 svinemørbrad afpudset. Smør til stegning 1 bakke champignon eller 1 glas. Kan undværes. 1 rødløg finthakket 1 oksebouillonterning 1 spsk Dijonsennep 4 spsk Engelsk sauce 7½ dl kogende vand 2½ dl piskefløde gerne kaffefløde Salt/peber Jævning 1 håndfuld timian eller estragon (gerne frisk) Tørret kan også bruges. Brug … Læs videre Svinemørbrad i sennepssovs

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Svinemørbrad i sennepssovs

Kyllingeburger

Ingredienser 500 g hakket kylling 1 rødløg, finthakket 1 fed hvidløg, presset 1 æble, groftrevet 1 æg 0,50 øko citron, saft og skal herfra 1 håndfuld bredbladet persille 0,25 mango, … Læs videre Kyllingeburger

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Kyllingeburger

Hjemmelavede burgere

Ingredienser Boller med oliven 3 dl vand 25 g gær 1 tsk salt 2 spsk olivenolie 3 spsk hørfrø 150 g oliven uden sten, grofthakket 100 g fuldkornshvedemel 400 g … Læs videre Hjemmelavede burgere

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hjemmelavede burgere

Husarsteg

Ingredienser Svampefyld 250 gram champignon grofthakkede 2 rødløg finthakket 1 pott timian 1 potte persille 2 spiseskefulde rasp Lidt citronsaft salt og friskkværnet peber Lidt smør til stegning Steg 1,2 kilo nakkefilet salt og friskkværnet peber 1 teskefuld hvedemel Sovs 2,5 deciliter kalvefond 2 teskefulde Maizena 1 spiseskefuld gastrik kan udelades, men giver dybe 1 spiseskefuld engelsk … Læs videre Husarsteg

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Husarsteg

Brændende Kærlighed

Ingredienser Kartoffelmos Bacon & løg med Cognac 300 g italiensk pancetta – eller god bacon (gerne i helt stykke) 6 stk stor skalotte løg 1 dl Hønseboullion 1 sjat Cognac 1 god klat smør 1 sjat Olivenolie (til stegning) Garniture Syltede rødbeder Frisk … Læs videre Brændende Kærlighed

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Brændende Kærlighed

Brændende kærlighed – med mere grønt

Kartoffelmos Skrællede melede kartofler 1 kg Vand 1 liter Madlavningsfløde 8% 1 dl Groft salt 1 tsk Sennepsdressing Madlavningsfløde 8% 1 dl Dijonsennep 4 tsk Groft salt ¼ tsk Stegte … Læs videre Brændende kærlighed – med mere grønt

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Brændende kærlighed – med mere grønt

Frikadeller med brun sovs og rødkål.

Rødkål: 1 rødkål 3 dl. lys eddike 200 gram sukker 1 spsk salt syltekrydderier (5 peberkorn, 2 laurbærblade, 1 kanelstang og 3 nelliker) 2 spsk smør Frikadeller : 1 kg … Læs videre Frikadeller med brun sovs og rødkål.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Frikadeller med brun sovs og rødkål.

Beef Wellington

Ingredienser 1 kg oksemørbrad 1 spsk sennep, grov 1 spsk dijon sennep 500 g champignon, finthakket 4 skalotteløg, finthakket 3 fed hvidløg, finthakket 1 tsk timian, tørret 1 trøffel, eller … Læs videre Beef Wellington

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Beef Wellington

Middelhavsgryde

Ingredienser 200 gram champignon i skiver 500 gram kylling inderfilet, i mindre stykker 1 stort løg finthakket 3 fed hvidløg i tynde skiver 1 rød peberfrugt i små tern 2 deciliter rødvin 1 dåse hakkede tomater 0,5 aubergine i mindre tern 0,5 squash i mindre tern 2 deciliter vand 1 bouillonterning gerne høns 1 bundt salvie lidt hakkede blade … Læs videre Middelhavsgryde

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Middelhavsgryde

Indbagt mørbrad

INGREDIENSER MØRBRAD 1 stk. svinemørbrad 10 g smør 0,5 tsk. salt 1 knivspids peber FARS 250 g hakket svin og kalv 1 stk. æggehvide 0,5 tsk. salt 1 knivspids peber 0,5 stk. løg 3 spsk. fløde 13% 250 g champignon DEJ … Læs videre Indbagt mørbrad

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Indbagt mørbrad

Drengerøvsgryde

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Drengerøvsgryde

Panerede koteletter

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Panerede koteletter

Pandekagepakker med cremet fyld af grønsager & røde linser

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Pandekagepakker med cremet fyld af grønsager & røde linser

Fyldte pandekager med kylling

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fyldte pandekager med kylling

FYLDTE PANDEKAGER

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til FYLDTE PANDEKAGER

Flæskesteg med lun vintersalat

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Flæskesteg med lun vintersalat

Fyldt rødspætte

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fyldt rødspætte

Alternativ Bolognese

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Alternativ Bolognese

Flæskesteg med abrikos og timianfyld

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Flæskesteg med abrikos og timianfyld

Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe

Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.

Bøffer i fad med ovnkartofler

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Bøffer i fad med ovnkartofler

SUPPE MED 9 SLAGS GRØNT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til SUPPE MED 9 SLAGS GRØNT

KARRY KYLLING I FAD MED ANANAS

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til KARRY KYLLING I FAD MED ANANAS

Kartoffelgratin med spinat

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Kartoffelgratin med spinat

Grillet skinke med BBQ-rub og mørk rom-glaze

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Grillet skinke med BBQ-rub og mørk rom-glaze

flanksteak med fyld svøbt i bacon

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til flanksteak med fyld svøbt i bacon

karbonader m. blomkåls bearnaise

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til karbonader m. blomkåls bearnaise

Laks med sprød urtecrust

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Laks med sprød urtecrust

Fyldt kalkunbryst

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fyldt kalkunbryst

Cowboygryde

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Cowboygryde

Gullashsuppe.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Gullashsuppe.

Bacon frikadelle på grill

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Bacon frikadelle på grill

Braiserede svinekæber i mørkt øl med kartoffel-sellerimos

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Braiserede svinekæber i mørkt øl med kartoffel-sellerimos

DYRERYG OG KVÆDEKOMPOT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til DYRERYG OG KVÆDEKOMPOT

porchetta – flæskesvær for alle pengene

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til porchetta – flæskesvær for alle pengene

Mad-æbleskiver med fyld

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Mad-æbleskiver med fyld

SVINEMØRBRAD MED SVAMPE OG TIMIAN

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SVINEMØRBRAD MED SVAMPE OG TIMIAN

Lindum burger

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Lindum burger

Farsbrød med bacon og ost

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Farsbrød med bacon og ost

Wienerschnitzel

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Wienerschnitzel

nakkefilet på grill

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til nakkefilet på grill

Farserede porrer

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Farserede porrer

Hvidkålsrouletter

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hvidkålsrouletter

Roastbeef opskrift med bagte kartofler og spidskålssalat

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Roastbeef opskrift med bagte kartofler og spidskålssalat

Glæsels græske kødboller på spid

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Glæsels græske kødboller på spid

Boeuf Bourguignon

4-6 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Boeuf Bourguignon

Confit de Canard – confiterede andelår

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Confit de Canard – confiterede andelår

Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, ristede bønner med løg og oregano

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, ristede bønner med løg og oregano

Ølstegt svineskank

4 pers.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Ølstegt svineskank

Fyldte svinekoteletter med Rodfrugtkompot

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fyldte svinekoteletter med Rodfrugtkompot