Bacon frikadelle på grill

Bacon frikadelle på grill

Ingredienser
  

  • 4 store løg
  • 1/2 kg hakket svinekød
  • 1/2 dl løg hakkede
  • 1/2 dl persille hakket
  • 1/2 dl svampe hakket
  • 1 spsk. brunt sukker
  • 1 spsk. krydret ketchup
  • 1 tsk. soya sovs
  • 1 tsk. Worcestershire sauce
  • 1/2 dl rasp
  • 1 pakke bacon
  • 1/2 flaske BBQ sauce kun hvis de laves i ovnen

Method
 

  1. Skær toppen og bunden af ​​løgene og fjern ydre hud. Skær løget i halve og skrælle lagene fra hinanden, holder de største lag til ting med kød.
  2. Stil løgringene til side, bland hakket svinekød, hakkede løg, persille, champignon, brun sukker, krydderier, og rasp i en stor skål med hånden.
  3. Placer en håndfuld af farsbrød imellem to af løg lag stykkerne.
  4. Wrap løg frikadeller i bacon. Fastgør bacon med tandstikkere til at holde det mod optrævling under tilberedningen.
  5. Grilles i ca 25 min. eller bages i en skål ved 200 grader i 40 minutter. Dæk bolde i BBQ sauce og bages i yderligere 5 minutter.

Noter

4 pers