Ingredienser2 blade husblas1 æggehvide1 spsk. rørsukker150 g chokolade, 40 %*4 æggeblommer2 spsk sukker3 dl piskeflødeFremgangsmådeLæg husblad i en skål med koldt vand.Pisk æggehviden med en spsk. sukker til det er helt luftigt og danner toppe.Hak chokoladen fint og smelt den i et vandbad.Pisk æggeblommerne med sukker til det er en helt hvid og luftig æggesnaps. Vrid husblas for vand og smelt det ved laveste varme i en lille gryde sammen med en spsk vand. Hold godt øje med det, så snart det er smeltet tages det af varmen, køles lidt af og hældes i en skål hvor det røres med to spsk. æggesnaps, hvorefter det piskes i den øvrige æggesnaps.Hæld langsomt den smeltede chokolade i æggesnapsen, mens der fortsat piskes.Pisk fløden til en let og luftig skum og vend først et par skefulde flødeskum med chokolademassen og derefter vendes resten af flødeskum og chokoladeskum forsigtigt sammen. Tilsidst vendes forsigtigt den piskede æggehvide i chokolademoussen.Kom chokolademousse i serveringsglas og stil på køl i et par timer inden servering