BLØDENDE CHOKOLADEKAGE

BLØDENDE CHOKOLADEKAGE

Ingredienser
  

  • 400 g chokolade
  • 400 g smør
  • 320 g mel
  • 320 g flormelis
  • 5 g bagepulver
  • 10 æg.

Method
 

  1. Smelt chokolade og smør i vandbad.
  2. Sigt alt mel, flormelis og bagepulver i chokoladen.
  3. Rør æg i et af gangen, men pas på at dejen ikke er for varm eller kold. Den skal være lunken for ikke at klumpe.
  4. Hæld i muffinforme (de hæver meget).
  5. bag ved 230 grader i 8-10 min.
  6. kagerne skal være flydene inden i.
  7. Kan fryses. Frosne kager skal ca. have 2 min længere.
  8. SERVERING server evt. med en lækker appelsin sorbet. kagen kan godt være lidt "tung". derfor frisker sorbet retten lidt op 🙂 Et sikkert hit til en lækker gæstemiddag..

Noter

ca 25 stk