HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS

HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS

Ingredienser
  

  • 2 spsk hvedemel
  • 8 dl vand
  • 4 spsk koncentreret hummerfond
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • Madlavningsfløde 8%
  • 3 stjerneanis
  • ½ tsk sambal oelek
  • 1 spsk fintrevet appelsinskal usprøjtet
  • 500 g fiskefileter fx torsk eller laks i mindre stykker
  • 2 rensede porrer i tynde skiver ca. 200 g
  • tsk groft salt
  • Topping
  • 100 g grofthakkede rejer
  • 2 spsk hakkede friske timianblade
  • 1 lille finthakket fed hvidløg

Sådan gør du
 

  • Pisk mel og 2 spsk vand sammen i en tykbundet gryde. Pisk resten af vandet i lidt efter lidt. Bring blandingen i kog under omrøring. Tilsæt fond, madlavningsfløde, stjerneanis, sambal oelek og appelsinskal og bring i kog. Tilsæt fisk og porrer og lad suppen koge ved svag varme i 3-5 min. Smag til.
  • Topping
  • Bland de hakkede rejer med timian og hvidløg. Server dem til den varme suppe.
  • Tip
  • Hvis du er til ekstra hot - så tilsæt lidt mere sambal oelek.

Noter

4 pers.