Ingredienser
Method
- Hver filet deles i 4 fire vægtmæssigt lige store stykker. Torskestykkerne pensles med pestoen, og drysses med peber. Halestykkerne foldes en enkelt gang på langs, de fire baconskiver skæres midt over til 8 halve skiver, som strækkes ud til næsten fuld længde igen. Baconskiverne vikles om fiskestykkerne og lægges i et smurt ovnfast fad.
- Porrerne renses og skæres ud i ca 8 cm længde, lægges i en anden foliebakke sammen med vandet, smør, olivenolie og lidt salt. Foliebakken dækkes med alufolie, inden den skal ud i grillen. Imens fisken og porrerne er på grillen, kan du koge en sauce. Fløden varmes op i en gryde sammen med resten af tomatpestoen. Smag til med citronsaft, salt og peber. Saucen koges let op inden servering.
Ved grillen
- Begge foliebakker stilles over indirekte varme, i ca 10-15 minutter.
Noter
Til 4 personer.