BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE

BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE

4 pers

Ingredienser
  

  • 8 grønne asparges
  • 2 skiver grovbrød
  • 50 g flødeost med smag 16% fx Buko® Rucola Pesto
  • 6 hjertesalatblade
  • 4 skiver parmaskinke
  • 6 cherrytomater
  • Pynt
  • friske basilikumblade
  • friskkværnet peber

Sådan gør du
 

  • Knæk de nederste par centimeter af aspargesene. Grill aspargsene på en varm grill eller grillpande i ca. 2 min. De skal blot lige tage farve.
  • Rist brødskiverne på en varm grillpande eller på en brødrister. Smør osten på de grillede brødskiver. Fordel salatblade, parmaskinke, cherrytomater og de grillede asparges på brødet. Pynt med friske basillikumblade og friskværnet peber.