Bacon cheeseburger suppe

Bacon cheeseburger suppe

Ingredienser
  

  • 350-400 g. hakket svinekød
  • 2 spsk. smør
  • 1 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • ½ hvidkålshoved
  • tsk. spidskommen
  • spsk. chili jeg brugte flager
  • 1 pakke bacon i skiver
  • Ca. 8 dl. oksebouillon jeg tog det på øjemål
  • 1 pakke flødeost jeg brugte en med hvidløg
  • 2 håndfulde revet cheddar
  • 2-3 dl. piskefløde
  • 125 g. tomatpuré
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Start med at stege baconet sprødt på en pande og læg det til sidde. Mens det steger, så hakker du løg og hvidløg. Så tager du kødet og bruner det i baconfedtet. Mens det bruner, så hakker du dit hvidkål. Det skal være HELT finthakket, så jeg brugte en foodprocessor. Put smørret i en halvstor gryde og lad det smelte. Så putter du løg, hvidløg og alle krydderierne i. Tag så kødet og baconfedtet fra panden og hæld over i gryden. Lad det stege lidt også tilføjer du alt hvidkålet. Lad det stege lidt og tilføj så tomatpuréen. Hæld bouillonen i, og tilføj flødeosten og cheddar. Lad det koge lidt, indtil flødeosten er smeltet. Lad det så simre i ca. 30 min., men den kan sagten simre i længere tid. Så putter du fløde i, smager den til og lader den koge op igen. Når du anretter, så knuser du baconen over og putter lidt ekstra cheddar på

Noter

6 pers