RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN

RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN

4 pers

Ingredienser
  

  • 15 g smør
  • 3 groftrevne rødbeder
  • 1 grofthakket zittauerløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 liter hønsebouillon
  • 1 1 ⁄4 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern - smuldret
  • 1 dl sorte oliven med sten fx nicoise
  • 2 dl Karolines Køkken® Kvark 1%
  • Pynt
  • friske merianblade
  • Tilbehør
  • 300 g groft brød

Method
 

  1. Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødbeder og løg i ca. 1 min. Tilsæt tomater, bouillon, salt og peber. Lad suppen koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.
  2. Ved serveringen
  3. Rør kvark blød med lidt koldt vand. Anret suppen drysset med ost og oliven. Læg en skefuld kvark på toppen, pynt med merian og server straks.