RISTET RUGBRØD MED LAKS OG LIMECREME

RISTET RUGBRØD MED LAKS OG LIMECREME

Ingredienser
  

  • 6 skiver ristet rugbrød ca. 250 g
  • 100 g koldrøget laks
  • Limecreme
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0 3%
  • 2 spsk Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
  • 1 tsk dijonsennep
  • ¼ tsk fintrevet limeskal usprøjtet
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • tsk groft salt
  • Pynt
  • fintklippet purløg
  • rødbedeblade

Method
 

  1. Halvér rugbrødet på langs og skær laksen i 12 stykker af rugbrødets længde.
  2. Limecreme
  3. Rør kvark, cremefraiche og de øvrige ingredienser sammen og smag til.
  4. Smør limecremen på rugbrødet og top med laks. Pynt med purløg og rødbedeblade.

Noter

6 pers