GIN-BROMBÆR-SAUCE20 g sukker2 tsk. knust allehånde1 tsk. knust sort peber2 timiankviste2 dl rødvin2 dl gin20 brombærANDEBRYST4 andebrystersaltTIL SERVERING2 granatæbler1 rødbedeTILBEHØRovnbagte kartofler1. Gin-brombær-sauce: Smelt sukker på en pande sammen med allehånde, peber og timiankviste, og lad det blive lysebrunt. Hæld rødvin og gin på, og lad det koge op. Sæt en tændt tændstik til dampen, så du flamberer saucen, og alkoholen brænder af. Kog saucen ind, til den har konsistens som en tynd sirup. Vend hele brombær i, og afkøl.2. Andebryst: Snit fine ridser i fedtet med en skarp kniv, drys godt med salt, og smør en lille smule af gin-brombær-saucen på undersiden af hvert andebryst. Steg kødet på en pande med skindsiden nedad i ca. 2 minutter, til skindet er sprødt og lækkert. Skru ned for varmen, vend andebrysterne, og steg dem færdige på den anden side.3. Servering: Halvér granatæblerne, og frigør de spiselige kerner. Skræl rødbeden, og skær den i papirtynde skiver. Læg et andebryst på hver tallerken, og fordel 5 brombær omkring det. Drys med granatæblekerner, og læg rødbedeskiverne ved siden af. Dryp med sauce, og servér med ovnbagte kartofler.