500 g ungkvæg i ternOlie4 stk. løg2 stk. gulerødder2 bakker hele champignon125 g bacon i skiver200 g cocktailpølser1 stk. rød peberfrugt1 dåse flåede tomater1 spsk. tomatpuré2 stk. tomater2 spsk. dijonsennep4 spsk. paprika1 spsk. sambal oelek1 l hønsebouillon2 stk. bouillonterninger1 bundt frisk basilikum1 bakke cherrytomater½ l flødeSalt og peberTilberedningLøg snittes fra bund til top, gulerødder skæres i skiver, champignon renses, rød peber skæres i store tern og tomater skæres i både.Tag en tykbundet gryde, tilsæt olie og varm gryden op. Tilsæt kødet sammen med paprika og lad det brune godt af. Derefter tilsættes halvdelen af baconen, og det hele steges godt igennem. Tilsæt nu løg, peberfrugt og gulerødder og lad det simre med. Tilsæt halvdelen af champignonerne, og gem den anden halvdel til senere. Det hele steger videre i 5-10 minutter.Nu tilsættes tomater og dijonsennep, og der røres rundt. Tilsæt sambal oelek, flåede tomater og tomatpuré, rør det hele sammen og tilsæt hønsebouillon. Lad retten koge op og skru herefter ned og lad den simre i en halv time.Tilsæt fløde og lad retten simre videre i yderligere en halv time.Tag en pande med lidt olie og sauter cocktailpølser, resten af baconen og champignonerne. Hæld pølseblandingen på toppen af drengerøvsgryden sammen med cherrytomater og champignon og top med basilikumblade. Server straks.TipsServeres med fx ris eller kartoffelmos