4 rødspætter a 4-500 g. hvedemel50 g. smør salt peber Fyld:2-3 dl. hummersuppe eller fond25 g. smør1 spsk. hvedemel100 g. rejer eller andre skaldyr Tilbehør: Grønne asparges eller broccoli kartofler Pynt:50 g. rejer Friskhakket dild citronerRødspætterne lægges med den mørke side opad der skæres ned langs begge sider af rygbenet og udefter så at fileterne stadig er hæftede. Fileterne vendes udefter og fisken vendes i mel, krydres med salt og peber.steges på begge sider på en stor pande.Fyld:Hummersuppen varmes op. Smør og mel røres sammen til en smørbolle, tilsæt smørbollen til suppe og lad det koge op. Tilsæt piskefløde og smag til med salt og peber. Rejer eller andre skaldyr tilsætte og nu må stuvningen ikke koge mere da rejerne bliver hårde.Fyldes lægges i lommen på den stegte rødspætte og der pyntes af med friskhakket dild. Server med hvide kartofler og halv citron.Tips:I stedet for at stege færdig på panden kan filetterne kan også først brunes 2-3 minutter på hver side til de har fået farve, og så lægges på en bageplade og steges færdig ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter.Spætterne kan brunes af om formidagen og steges færdig til aften.