Ingredienser
- 500 g hakket kylling
- 1 rødløg, finthakket
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 æble, groftrevet
- 1 æg
- 0,50 øko citron, saft og skal herfra
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 0,25 mango, finthakket
- 1 spsk mango chutney
- 1 knivspids cayenne peber
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 1 spsk smør, til stegning
- 1 spsk olivenolie, til stegning
- Mangodressing
- 3 spsk mayonnaise
- 1 spsk mango chutney
- 1 tsk dijon sennep
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Fyld
- 4 burgerboller
- 125 g grøn salat
- 0,50 agurk, i skiver
- 0,50 mango, i skiver
- 1 æble, i tynde skiver
Fremgangsmåde
Kom det hakkede kyllingekød i en skål sammen med de andre ingredienser og rør det godt sammen.
Lad farsen hvile i køleskabet i en halv times tid.
Form kyllingebøfferne og steg dem på en pande med smør og olie ved middelvarme.
Smør bollerne med dressing og saml kyllingeburgerne med fyldet.
4 pers