Kyllingeburger

Ingredienser

  • 500 g hakket kylling
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 æble, groftrevet
  • 1 æg
  • 0,50 øko citron, saft og skal herfra
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 0,25 mango, finthakket
  • 1 spsk mango chutney
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 1 håndfuld frisk dild, finthakket
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk smør, til stegning
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • Mangodressing
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 spsk mango chutney
  • 1 tsk dijon sennep
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Fyld
  • 4 burgerboller
  • 125 g grøn salat
  • 0,50 agurk, i skiver
  • 0,50 mango, i skiver
  • 1 æble, i tynde skiver

Fremgangsmåde

Kom det hakkede kyllingekød i en skål sammen med de andre ingredienser og rør det godt sammen.

Lad farsen hvile i køleskabet i en halv times tid.

Form kyllingebøfferne og steg dem på en pande med smør og olie ved middelvarme.

Smør bollerne med dressing og saml kyllingeburgerne med fyldet.

4 pers