Løgsuppe med hvidløgsostebrød
Ingredienser
- 600 g. alm. løg skæres i skiver
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk chili eller efter hvor stærkt, du synes den skal være
- 1-2 tsk salt
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk rørsukker
- 800 ml god grønsagsboullion fx herbamare
Tilbehør
- Brød ost og hakket hvidløg
Sådan gør du
- Olivenolie, løg og hvidløg kommes i en gryde og sauteres ved middelvarme indtil løgene er klare og gennemsigtige.
- Resten af ingredienserne kommes i gryden. Kog op og lad det simre i 15 minutter.
- Brødene gnides med overskåret friske hvidløg og frisk revet ost kommes på. I ovnen med den indtil osten smelter. Server enten brødene ved siden af suppen, eller på en tallerken sammen med suppen, -som de gør i Frankrig…
Noter
4 pers