Ingredienser1 løg, finthakket½ squash, groftrevet3 gulerødder, groftrevet2 stængler bladselleri, i medium stykker1½ dl røde linser1 ds hakket tomat3 dl vand1½ tsk salt1 dl fløde af ønsket type + 4 tsk MaizenaTilbehør:8-10 madpandekager samt revet ostFremgangsmådeAlle grønsager ordnes.Alle ingredienser undtagen fløde og maizena kommes i en gryde og koger ved jævn varme i 20-30 minutter. Rør i saucen ind imellem.Fløde og maizena røres sammen, så blandingen er klumpfri.Tilsæt fløde-maizena-blandingen, rør grundigt og varm igennem.Lad saucen køle lidt af.Tænd ovnen på 225 grader varmluft.Sauce lægges på midten af en pandekage, der bruges 2 store spsk pr pandekage.Pandekagen foldes godt sammen til et rektangel – begynd med de to lange sider – og lægges med samlingen nedad i et fad. Dette gøres med hver pandekage. De fyldte pandekager må gerne ligge tæt i fadet.Drys revet ost over pandekagerne.Pandekagepakkerne bages i ovnen til osten er smeltet og let gylden og pandekagerne har fået lidt fast overflade, dette tager ca. 10 minutter.Rigtig god fornøjelse.