porchetta – flæskesvær for alle pengene
Ingredienser
- 1,25 kg svineslag
- 125 g bacon
- 1 bundt frisk rosemarin
- 1 bundt frisk timian
Sådan gør du
- Skær noget af kødet af slagets inderside de steder hvor der er tykt, så det er lige tykt over det hele.
- Rids sværen og krydder slaget på indersiden med salt, peber og masser af frisk timian og rosmarin.
- Læg et lag bacon oven på krydderurterne.
- Læg det kød, der blev skåret af for at trimme tykkelsen, i midten af slaget oven på baconen.
- Rul det hele og snør det sammen
- Sæt mini-porchettaen på en rist i ovnen og steg den ved 100 grader i ca. 4 timer.
- Vend den en kvart omgang hver time, så sværen bliver enartet.
- Efter de 4 timer ved 100 grader skal porchettaen have ca. 20 minutter ved 250 grader, hvor den også vendes en kvart omgang – denne gang hvert 5 minut.
Noter
4 pers