Roastbeef opskrift med bagte kartofler og spidskålssalat
4 pers
Ingredienser
- Ca. 800 g roastbeef
- 1 spsk. olie og 1 spsk. smør
- Salt og peber
Bagte kartofler
- 4-6 mellemstore kartofler
- 2 spsk. olie
- ½ tsk. paprika
- Salt
Salat
- 1 spidskål
- 250 g cremefraiche 18 %
- 3 spsk. grovkornet sennep
- 1 tsk. sukker
- Citronsaft
- Salt
- 1 lille glas kapers afdryppede og hakkede
Sådan gør du
- Skrub kartoflerne rene og skær dem i halve. Dup dem tørre, pensl skærefladen med olie og krydr med paprika. Bag dem midt i en 200° varm ovn i ca. 40 min. Krydr med salt.
Roastbeef opskrift
- Kom stegen i kogende vand og kog den i 20 min. Tag den op og dup den tør. Steg derpå roastbeefen færdig i fedtstoffet på en pande, til den har en centrumtemperatur på 55°. Tag den af panden, krydr med salt og peber og lad den hvile i 10 min.
Salat
- Fjern de yderste blade på spidskålen. Skær kålen i kvarter og snit den fint. Rør cremefraiche, sennep og sukker sammen. Smag til med citronsaft og salt. Vend det hele sammen.