Start med at lave dildmayo. Put alle ingredienserne op i et højt glas undtagen dild (som ofte hører med til stavblender).
Sæt din stavblender ned i glasset, så den rører bunden. Tænd og blend imens du holder blenderen ned mod bunden. Du kan herefter hurtigt se, at den begynder at tykne og ændre farve.
Begynd herefter at bevæge stavblenderen op og ned, indtil du får en tyk konsistens.
Smag til sidst til med salt/peber og evt. lidt mere sød sennep.
Hak dild fint og vend i mayonnaisen.
Skyl dine asparges og knæk enderne af. Placer dem i en gryde med vand. Bring vandet i kog. Når vandet koger, så tager du gryden af, så passer det nemlig med, at dine asparges stadig har lidt bid. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand.
Kom æg i en skål og pankorasp i en anden. Pisk æggene sammen.
Skær torskerogn ud i tynde skiver.
Vend først torskerognen i sammenpisket æg og herefter i pankorasp. Fortsæt sådan med alle skiverne.
Varm en pande op med rigeligt smør eller olie.
Steg skiverne i ca. 2 minutter på hver side eller til de er gyldne. Krydr med salt/peber.
Smør evt. rugbrød med smør (eller med din dildmayo).
Kom krølsalat og paneret torskerogn ovenpå.
Fordel dildmayo. Pynt med dampet asparges, syltede rødløg og frisk dild.