Spinatpandekager med laksefyld
8 pers
Ingredienser
- Pandekager
- 100 g Frossen hel spinat
- 3 dl mælk
- 2 dl hvedemel
- 2 stk Æg
- 1 spsk Olivenolie
- ½ dl Hakket porre
- 1/4 tsk Salt
- 1/8 tsk Peber
- 1 dl becel til bagning
- Avokadodressing
- 1 stk Advokado
- 1 stilk e Timian
- 1 spsk Hakket porre
- 1 stk Citronbåd
- 1/4 tsk Salt
- ½ tsk Sukker
- 1/8 tsk Peber
- 1 dl Creme fraiche
- Tilbehør
- ca 250 g Graved laks
- 4 stilk e Snittet romani salat
- 8 stk Citronbåde
- 2 stk Æbler i både
- 4 stk Tomater i både
- 2 stk Peber i ringe
Sådan gør du
- Sådan gør du
- Tø spinaten næsten op.
- Pisk mælk og mel.
- Tilsæt spinat, 2 æg, salt, peber og olie.
- Pisk det jævnt og lad det hvile ½ time.
- Bag 8 pandekager, ved jævn varme. (3/4 dl dej pr. pandekage), med lidt becelmargarine til de er gyldne.
- Imens røre avokadodressing, af en most avokado med krydderier og cremefraiche.
- Fyldet tilberedes og anrettes efter behag.
- Pandekagerne kan rulles på forhånd eller gæsterne vælger deres eget fyld fra et fad.
Noter
8 pers