1 stk slipset (købt på dyrbar.dk)saltSalsa Romesco:Tre røde peberfrugter150 gram tomater – så søde og krydrede som muligt75 gram mandler1-2 spsk sherryeddike4 spsk god olivenolie1 lille fed hvidløg1 teske sød røget paprika½ teske stærk paprika eller nogle dryp TabascoEvt ½ skive hvidt brød, opblødt i lidt vand (kan udelades)½ teske saltnoget godt brødHalvér tomaterne og vrid kernerne ud. Skær tomaterne groft, drys med lidt salt og lad dem dryppe af i en sigte. Pebrene grilles over åben ild eller i ovnen til skindet er sort og blistret. Fjern skind og kerner/ frøstol. Knug brødet fri for vand. Knus hvidløget med et knivsblad og hak det med kniven. Kom alle ingredienser i en minihakker eller food processor og blend kort, så alt er findelt men ikke smattet.Server saucen ved stuetemperatur til det rødstegte Slips.