Ingredienser
- 150 g hvid quinoa
- 75 g pillede edamamebønner
- 125 g rucola
- 2 mango, skåret i tern
- 2 avocado, skåret i tern
- 50 g cashewnødder, saltede og grofthakket
- Mangodressing
- 100 g mango, blød og moden, skåret i tern
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk ingefær, fintrevet
- 0,50 tsk røget paprika
- 1 spsk fishsauce
- 1 øko lime, saft og skal
- 1 dl cremefraiche 18 %
Fremgangsmåde
Skyl og kog quinoa efter anvisning på emballagen. Hæld kogende vand over edamamebønnerne og vend dem med quinoa.
Anret på et fad med rucola, mango og avocado.
Fordel dressingen over i tynde striber.
Drys med cashewnødder inden servering.
Mangodressing
Blend dressingen sammen og smag den til. Lad den trække smag, mens resten af salaten tilberedes.
4 pers