GLASERET SKINKE

Ingredienser

personer 8

GLASERET SKINKE

bayonneskinke 4 kg

laurbærblade 4stk

hele peberkorn 8stk

GLASERING

brun farin 350 g

dijonsennep 8 spsk.

COLESLAW

spidskål 1stk

blomkål ½ stk

gulerødder. 4 stk

syltede drueagurker 100 g

YOGHURTDRESSING

purløg6 spsk.

bredbladet persille 4 spsk.

græsk yoghurt 10 % 4 dl

sød sennep 2 spsk.

Sådan gør du

GLASERET SKINKE

Læg skinken i en gryde, og dæk den med koldt vand. Tilsæt laurbærblade og peberkorn, og bring det langsomt i kog.

Fjern skum fra overfladen, og lad skinken simre svagt under låg i ca. 1 time. Sluk for varmen, og lad skinken stå i kogelagen, til den skal glaseres.

GLASERING

Rør farin sammen med sennep. Fjern net og svær fra skinken, og rids fedtet i et ternet mønster. Smør glaseringen på.

Sæt skinken i ovnen ved 200° i ca. 12 minutter, til glaseringen er gylden.

COLESLAW

Snit spidskål og blomkål fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i meget tynde strimler. Skær drueagurker i små tern. Bland det hele sammen.

YOGHURTDRESSING

Skyl og hak purløg og persille. Rør ingredienserne sammen, og vend dressingen i coleslawen.