Ingredienser
personer 8
GLASERET SKINKE
bayonneskinke 4 kg
laurbærblade 4stk
hele peberkorn 8stk
GLASERING
brun farin 350 g
dijonsennep 8 spsk.
COLESLAW
spidskål 1stk
blomkål ½ stk
gulerødder. 4 stk
syltede drueagurker 100 g
YOGHURTDRESSING
purløg6 spsk.
bredbladet persille 4 spsk.
græsk yoghurt 10 % 4 dl
sød sennep 2 spsk.
Sådan gør du
GLASERET SKINKE
Læg skinken i en gryde, og dæk den med koldt vand. Tilsæt laurbærblade og peberkorn, og bring det langsomt i kog.
Fjern skum fra overfladen, og lad skinken simre svagt under låg i ca. 1 time. Sluk for varmen, og lad skinken stå i kogelagen, til den skal glaseres.
GLASERING
Rør farin sammen med sennep. Fjern net og svær fra skinken, og rids fedtet i et ternet mønster. Smør glaseringen på.
Sæt skinken i ovnen ved 200° i ca. 12 minutter, til glaseringen er gylden.
COLESLAW
Snit spidskål og blomkål fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i meget tynde strimler. Skær drueagurker i små tern. Bland det hele sammen.
YOGHURTDRESSING
Skyl og hak purløg og persille. Rør ingredienserne sammen, og vend dressingen i coleslawen.