Ingredienser
olivenolie
2 spsk pesto med trøffel
olivenolie med trøffel
2 spsk mandler, hakket
50 gram rucola, skyllet
1 pære, skåret i skiver
1/2 citron, saften
4 stk burrata, (brug alternativt en god øko bøffel mozarella)
Friskkværnet sort peber
Havsalt
Sådan gør du
Rist de hakkede mandler let på en tør pande og stil til side.
Blend rucolaen (gem lidt til finishing) med 2 spsk olivenolie, 2 spsk pesto med trøffel og 3 spsk vand.
Skær pæren i tynde skiver og pres lidt citronsaft over, så de holder sig friske.
Anret burrataen på hver sin tallerken (let skåret åben i toppen) med trøffelpesto, friske pærer og den resterende rucola.
Top med trøffelolie, ristede mandler, salt og friskkværnet peber.
Bon appétit! 👩🏻🍳 👨🏻🍳