Ingredienser
- 250 g mel 00
- 2 store æg
- 30 ml vand
- 500 g frisk ricotta
- 1 kg spinat
- 100 g parmesanost
- 250 g Mutti finthakkede tomater
- 3 dl bechamelsovs
- 30 g smør
- salt og muskatnød
Lasagneruller med ricotta, spinat og tomat: Method
- Ælt længe mel med æg og vand, 1 spsk. olie og en knivspids salt.
- Når dejen er glat og smidig, dækkes den med film og stilles hen i 30 minutter.
- skyl spinatbladene, og skold dem i kogende, let saltet vand i 2 minutter. Hæld vandet fra, tryk resten af vandet af spinaten, og hak dem fint. Bland spinat og ricotta, tilsæt 80 g parmesanost, salt og muskatnød.
- Rul dejen ud i et tyndt lag. Skær den ud i rektangler på 6 x 15 cm.
- skold dem i kogende vand i 2 minutter, og tør dem på et viskestykke.
- kom et lag fyld på hver rektangel, og rul dem sammen. Læg dem i et ovnfast fad med beklædt med bagepapir og penslet med smør.
- Dæk med bechamelsovs og de finthakkede tomater. Drys med den resterende parmesanost og et par smørklatter. Bages i ovnen ved 180 °C i 20 minutter.
4 pers