Ingredienser
- 200 gram champignon i skiver
- 500 gram kylling inderfilet, i mindre stykker
- 1 stort løg finthakket
- 3 fed hvidløg i tynde skiver
- 1 rød peberfrugt i små tern
- 2 deciliter rødvin
- 1 dåse hakkede tomater
- 0,5 aubergine i mindre tern
- 0,5 squash i mindre tern
- 2 deciliter vand
- 1 bouillonterning gerne høns
- 1 bundt salvie lidt hakkede blade
- 1 bundt rosmarin lidt hakkede blade
- 1 citron lidt friskpresset saft
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Start med riste champignon ved en god varme og læg til side.
- Kyllingeinderfilet skæres ud i mere mundrette stykker, og husk at fjerne evt. sener og urenheder. Steges ved en god varme i lidt olie.
- Tilsæt så løg sammen med hvidløg, og lad det sautere et minuts tid. Derefter kommes peberfrugt ved, og der steges et lille minut mere.
- Hæld rødvin i gryden, og lad den koge ind til ca. halv mængde.
- Derefter kommes de hakkede tomater ved sammen med aubergine, squash, vand, en bouillonterning, salvie og rosmarin. Kom også de stegte champignonskiver ved.
- Lad din Middelhavsgryde simre under låg i cirka 10 minutter, og imens kan du koge pasta.
- Gryderetten smages til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
4 pers