SUPPE MED KYLLING, KARRY OG RIS
4 pers
Ingredienser
- 1 1 ⁄2 liter hønsebouillon
- 100 g brune ris
- 2 gulerødder i tynde stave
- 2 stilke bladselleri
- 25 g smør
- 400 g kyllingefileter i tern
- 1 lille fed finthakket hvidløg
- 1 spsk karry
- 200 g champignoner i skiver
- 1 porre i ringe
- 1 ⁄2 tsk groft salt
- 1 ⁄4 tsk cayennepeber
- 1 ⁄4 liter kærnemælk
- 1 dl grofthakkede friske korianderblade
- Tilbehør
- 240 g landbrød
Sådan gør du
- Bring bouillonen i kog og kog risene. Når risene er næsten møre tilsættes gulerødder og selleri. Lad suppen koge ved svag varme i ca. 5 min.
- Smelt imens halvdelen af smørret i en pande og steg kødet indtil det har fået lidt farve ca. 5 min. Tilsæt hvidløg og karry og steg yderligere i ca. 1 min. Kom kødet i gryden med suppe. Kom resten af smørret i panden og steg champignonerne ca. 3 min. eller til de er gyldne. Tilsæt porreskiver og steg i yderligere ca. 1 min. Kom grøntsagerne i suppen. Tilsæt salt og cayennepeber og lad suppen koge i ca. 5 min. Rør kærnemælk og koriander i suppen lige inden serveringen.