Hak løg, hvidløg og forårsløg fint. Riv ingefær fint.
Bland hakket svinekød med løg, hvidløg, forårsløg, ingefær, sojasauce, sesamolie, sukker samt lidt salt og peber.
Rør dressingen sammen. Smag evt. til med mere sukker eller hvidvinseddike alt efter hvor sød/syrlig du vil have den. Sæt din dressing til side imens du laver dine gyozaer.
Tag gyoza-papiret. Placer en teske fyld på midten. Fugt kanterne med koldt vand og fold dem.
Fold alle dine gyozaer og placer dem på en tallerken, som du får foldet dem.
Varm en pande op med olie.
Placer alle dine gyozaer med bunden nedad på panden. Lad dem stege ved mellem varme i ca. 3-5 minutter. Tilsæt 1 dl. vand (pas på, det kan godt sprøjte en smule pga. den varme olie). Læg et låg over panden og lad dem dampe under låg i ca. 3-5 minutter.
Lad bunden af gyozaerne blive godt sprød.
Anret dem på et fad. Drys evt. med finthakket forårsløg og sesamfrø.