Græsk kartoffelfad

Græsk kartoffelfad

4 pers

Ingredienser
  

  • 1 kg kartofler
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 tsk oregano
  • 3 stk peberfrugter
  • salt og peber
  • 10 stk græske sorte oliven
  • 75 g fetaost
  • persille

Method
 

  1. Skyl kartoflerne godt og skær dem i både.
  2. Kom dem i en lille bradepande og dryp med citronsaft og olie.
  3. Drys, salt, peber og oregano over og vend knuste eller finthakkede hvidløgsfed i.
  4. Sæt fadet i ovnen ved 200o.
  5. Skær imens peberfrugterne i strimler på langs.
  6. Bland dem i kartoflerne efter 35 min.
  7. Giv kartoffelretten endnu 10 min.
  8. Drys til sidst med fetaterninger og sorte oliven og kom persille på inden servering.