RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN
4 pers
Ingredienser
- 15 g smør
- 3 groftrevne rødbeder
- 1 grofthakket zittauerløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 liter hønsebouillon
- 1 1 ⁄4 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 100 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern - smuldret
- 1 dl sorte oliven med sten fx nicoise
- 2 dl Karolines Køkken® Kvark 1%
- Pynt
- friske merianblade
- Tilbehør
- 300 g groft brød
Sådan gør du
- Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødbeder og løg i ca. 1 min. Tilsæt tomater, bouillon, salt og peber. Lad suppen koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.
- Ved serveringen
- Rør kvark blød med lidt koldt vand. Anret suppen drysset med ost og oliven. Læg en skefuld kvark på toppen, pynt med merian og server straks.