Bacon Æble Sundae
Ingredienser 4 Personer Æblemos 2store æbler 0,5vaniljestang 1citron 50 gsukker Karamelliserede æbler og karamelsauce 2store æbler (faste i kødet) 125 gsukker 50 gsmør 1 dlfløde Karamelliseret bacon 125 g Tulip … Læs videre Bacon Æble Sundae
Græskar kage
Ingredienser : Et lille hokkaidogræskar 160 gram lys muskovado 80 gram blødt smør 180 gram hvedemel 1 spsk. maizena 1 tsk. natron ½ tsk groft salt 1 tsk. vaniljesukker 50 … Læs videre Græskar kage
Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærflødeskum
Ingredienser Fremgangsmåde VandbakkelserTænd ovnen på 200 grader almindelig over- og undervarme. Kog vand og smør op i en gryde, tilsæt sukker og salt og rør, til sukkeret smelter. Tag gryden … Læs videre Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærflødeskum
Citronfromage uden sukker
Ingredienser 4 personer 1 citron, usprøjtet 4 blade husblas 2 bægre pasteuriserede æggeblommer (ca. 60 g) Sødemiddel svarende til 10-15 g sukker, gerne flydende 1 spsk. sukker 2 dl yoghurt … Læs videre Citronfromage uden sukker
Chokolade Brownie Cookies
Det skal du bruge. Sådan gør du. De er færdige når de er blanke med en krakeleret overflade.
Mandelkage med chokolademousse
Ingredienser: Mandelbund 200 g. Mandler 160 g. Flormelis 4 Æg mousse 250 g. Ren mørk chokolade 4 Æggeblomme ½ dl. Cognac eller Whisky 7 dl. … Læs videre Mandelkage med chokolademousse
Indbagt brie
Dej 75 g hvedemel (ca. 1¼ dl) ½ tsk mild paprika ¼ tsk groft salt 50 g smør 1 æggeblomme 1 spsk vand Pak osten ind 1 kold, rund brie 200g 1 sammenpisket æggehvide – til pensling Råmarinerede … Læs videre Indbagt brie
Æbletærte med marengs
Ingredienser Opskrift er beregnet til 10 personer Sådan gør du Tip Med denne opskrift kan du også nemt lave én stor tærte (se billeder) i stedet for portionsanretninger. Rul blot … Læs videre Æbletærte med marengs
PÅSKE FUGLEREDER MED LEMON CURD
INGREDIENSER 125 g æggehvide 250 g sukker 1 tsk citronsaft LEMON CURD 3 citroner 140 g sukker 5 æggeblommer 80 g smør ANDET 2,5 dl piskefløde 2 spsk vaniljesukker Påskeæg SÅDAN GØR DU FUGLEREDER Kom æggehviderne og citronsaft i en røreskål. Pisk indtil æggehviderne er helt … Læs videre PÅSKE FUGLEREDER MED LEMON CURD
Islandsk lagkage
Ingredienser 100 gram Kiks Bastogne 125 gram Digestive kiks 50 gram Smeltet smør 1 deciliter marmelade solbær eller blåbær 2.5 deciliter Fløde 2 deciliter Skyr eller græsk yoghurt 1 spsk. Flormelis 1 tsk. Vaniljesukker 100 gram Blåbær friske Sådan gør du Blend bastogne og digestive kiksene til krummer og rør dem sammen … Læs videre Islandsk lagkage
Bastogne Kiks
Ingredienser 75 g muscovadosukker 30 g ahornsirup 1 knivspids salt 70 g smør, blødt og stuetempereret 1 æggeblomme 115 g hvedemel 0,50 tsk stødt ingefær 0,50 tsk vaniljesukker 0,50 tsk … Læs videre Bastogne Kiks
Banansmåkager uden mel og sukker
Ingredienser 2 spsk kokosolie – smeltet i microovnen 1.5 dl grovvalsede havregryn 1 moset banen Evt 2 dadler Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Dadler kan være lidt svære … Læs videre Banansmåkager uden mel og sukker
Fastelavnsboller med creme og flødeskum
Ingredienser: Dej: 1.2 dl. Vand 60 gram Gær, frisk 1.2 dl. Piskefløde 3 spsk. Sukker 150 gram Smør 420 gram Hvedemel Fyld: 3.6 dl. Sødmælk 2.4 … Læs videre Fastelavnsboller med creme og flødeskum
Frugtsalat med råcreme
Ingredienser Råcreme 4 æggeblomme 60 g sukker 0,50 tsk vaniljepulver 2 dl piskefløde Frugt til frugtsalat 2 banan, i skiver 1 mango, i tern 1 æble, i tern 0,50 ananas, … Læs videre Frugtsalat med råcreme
Hvid chokolademousse med passionsfrugt
Det skal du bruge: 300 g hvid chokolade 1 vaniljestang 4 pasteuriserede æggeblommer 1 spsk. flormelis 6 dl piskefløde 6 passionsfrugter Sådan laver du hvid chokolademousse: Hak chokoladen fint, og … Læs videre Hvid chokolademousse med passionsfrugt
Eton mess med hindbær og ribs
Ingredienser 4 personer 125 g hindbær 125 g ribs 1 spsk flormelis 1 tsk vaniljesukker 2½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% 50 g marengs SÅDAN GØR DU 1.Tag lidt hindbær … Læs videre Eton mess med hindbær og ribs
Rabarbertærte med marengs
Tærtedej110 g Smør80 g Flormelis30 g Mandelmel1 Æg0,5 Vanilje stang235 g Hvedemel1 tsk. Salt Frangipane125 g Smør – blødt100 g Rørsukker2 Æg75 g Mandelmel15 g Hvedemel1 Vanilje stang1 tsk. Mendel … Læs videre Rabarbertærte med marengs
Choux au craquelin
Vaniljecreme Mælk 4 dl Æg 2 Sukker 4 spsk Hvedemel eller majsstivelse 2 spsk Vaniljesukker 2 tsk Kiks Sukker 100 g Hvedemel 100 g Koldt smør i tern 100 g … Læs videre Choux au craquelin
Nøddelagkage med nougatcreme
Du skal bruge: Nøddebunde 200 g hasselnødder200 g sukker4 æggehvider Nougatcreme 100 g blød nougat + ekstra til pynt2 pasteuriserede æggeblommer4 dl piskefløde Fremgangsmåde:Klip bagepapir ud i cirkler, så det … Læs videre Nøddelagkage med nougatcreme
Pære belle Hélène med passionsis og chokoladesauce
ingredienser pære 4 flotte pærer 400 gram sukker 6 dl. vand 1 vaniljestang 1 usprøjtet citron, skallen og saften ingredienser is /chokoladesauce Ca. en ½ liter vaniljeis, købt eller hjemmelavet … Læs videre Pære belle Hélène med passionsis og chokoladesauce
Blommegrød | Med kanel og skum af hvid chokolade
Fastelavnsboller af butterdej med marcipanflødecreme
LAKRIDS- OG CITRONMOUSSEKAGE MED HVID CHOKOLADECREME
Fløderand med marssauce og chokoladevifte
Chokoladetærte med banan, vanilleiscreme og ølsirup
4 pers.
Rom-rosin-muffins
12 stk
Flødeboller – hjemmelavede og lækre!
ca 12 stk
Blomsterbergs Medaljer
10 stk.
Færøsk æblekage med karamelsauce
6-8 pers
4-Dobbelt Chokolade Brownies
Chokolade brownies når de er bedst