Rødbedesuppe
Ingredienser Fremgangsmåde Kom alle grøntsagerne i en gryde med olivenolie og sauter under omrøring i 2 minutter ved middelvarme. Tilsæt grøntsagsbouillon samt stødt koriander og ingefær, læg låg på og … Læs videre Rødbedesuppe
Æggemuffins med bacon
Ingredienser 4 Personer 250 g Bacon Skiver 6 skivermørkt rugbrød 4 stk.æg 80 gcheddar Bage-/stegemargarine Purløg Tilberedning MUFFINS Steg baconskiverne på en pande i fedtstof til de er let gyldne på begge … Læs videre Æggemuffins med bacon
Æggemuffins med kylling og spinat
2 pakker Kyllingebryst 8 stk.muffins papirforme evt. dobbelt forme 8æg M/L 0,5 dlmælk 75revet cheddar (kan erstattes af en mere fedtfattig ost) 1rød peberfrugt i tern 1 dlfriske timianblade 50 … Læs videre Æggemuffins med kylling og spinat
Grønne blinis med stenbiderrogn
24 stk. Blinis: Stenbiderrogn: Sådan gør du: Blinis: Stenbiderrogn:
Mini Tærter Med Pikantost Og Skinke
Ingredienser
Sprøde risottokugler med parmesan og basilikums mayo
Ingredienser Sprøde risottokugler Parmesan/basilikums mayo
Orange laks med sticky rice.
Ingredienser: 2 laksefileter 2 spsk appelsinsaft 1 tsk honning 1 spsk soja 1 fed hvidløg 1 økologisk appelsin Sticky rice: 450 gram blomkål 3 spsk flødeost naturel 0.75 dl. mælk … Læs videre Orange laks med sticky rice.
RUGBRØD MED PANERET TORSKEROGN
INGREDIENSLISTE
Skagensalat
Ingredienser Skagensalat: 4 spsk cremefraiche ½-1 tsk dijonsennep 1 spsk fint hakket dild 1-2 tsk citronsaft salt og) peber 300 g friskpillede rejer 50 g renset stenbiderrogn Desuden: 4 skiver … Læs videre Skagensalat
Løgsuppe med ostebrød
Ingredienser
GYOZA MED SVINEKØD
Ingredienser:
LASAGNERULLER MED RICOTTA, SPINAT OG TOMAT
Ingredienser 250 g mel 00 2 store æg 30 ml vand 500 g frisk ricotta 1 kg spinat 100 g parmesanost 250 g Mutti finthakkede tomater 3 dl bechamelsovs 30 … Læs videre LASAGNERULLER MED RICOTTA, SPINAT OG TOMAT
Marineret pasta med tigerrejer
250 g Tørret hvid pasta (fx penne) 4 Spsk rapsolie 1 Finthakket rødløg 1 dl Hakket frisk kruspersille Friskkværnet peber 2 dl Olivenolie 1 ½ Spsk pinjekerner 1 Stort pillet … Læs videre Marineret pasta med tigerrejer
Agurkesuppe med fjordrejer og rugbrødschips
DET SKAL DU BRUGE 1 skalotteløg 2 spsk. olie til stegning 1 dl hvidvin 1 agurk 1 dl friskbælgede ærter ½ l hønsebouillon salt og friskkværnet peber 3 spsk. cremefraiche … Læs videre Agurkesuppe med fjordrejer og rugbrødschips
Røget laksemousse
Røget laksemousse 125 g flødeost2 dl cremefraiche 18%1 økologisk citron2 spsk fintsnittet dild1 spsk saltede kapers150 g røget lakssalt og peberPynt: dild og hjertesalatTilbehør: brød, knækbrød eller kiks og rå … Læs videre Røget laksemousse
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
Ingredienser 3 stkLøgPå tilbud i 6 fedHvidløg 3 spsk.OlivenoliePå tilbud i 1500 gJordskokker 1200 gKartoflerPå tilbud i 3 l.Grøntsagsbouillon 3 tsk.Salt 3 tsk.Friskkværnet peber Persilleolie 3 bundterPersille 1.5 dl.OlivenoliePå tilbud i 1.5 fedHvidløg 0.8 tsk.Salt Fremgangsmåde SuppeSnit løg og hvidløg fint, og … Læs videre Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
Hvidkålssuppe med kokos og karry
Ingredienser 1/2 stkhvidkål 2 stkæbler 300 grampersillerod 1 stkløg 1 fedhvidløg 2 tskkarry 2 tsktørret timian 8 dlvand 2 dlkokosmælk 1 terninggrøntsagsbouillon 50 gramspegepølse 2 dlmadlavningsfløde 8% 1/2 stkcitron akaciehonning 1 stkgroft flute 1 dl skyr salt peber olivenolie Fremgangsmåde 1. Fjern de yderste blade fra … Læs videre Hvidkålssuppe med kokos og karry
Karrysuppe
4 personer. 20 gram smør 2 tsk karry 3 zittauerløg i grove stykker (ca 225 gram) 1 skrællet æble i stykker (ca 125 gram) 80 gram løse ris, parboiled (ca … Læs videre Karrysuppe
Torsk, kålpølse og grønkål
Antal: 4 Ingredienser 300-400 gr torskeryg sørg for at du får et stykke med en jævn tykkelse Lidt smør 1 kålpølse Grønkålssuppe ½ l hønsebuillon 150 g grønkål uden stilke 2 spsk piskefløde eller efter smag 2 spsk æblecidereddike Sennepsfløde 1 dl piskefløde 1 spsk dijonsennep Syltede rødløg … Læs videre Torsk, kålpølse og grønkål
Maskeret blomkål
Ingredienser 1 stk. blomkål 1 stk. hjertesalat 2 æg 2 stk. tomat 200 g. frosne ærter 300 g. rejer 1 stk. citron Dilddressing 250 g. creme fraiche 1 bundt frisk dild 2 spsk. mayonnaise 2 tsk. citronsaft salt/peber FREMGANGSMÅDE Skær blomkålen frit, så du får skåret blade væk. Placer hovedet i … Læs videre Maskeret blomkål
Rødbedesuppe
Rødbedesuppe Ingredienser 1 spsk olivenolie1 fed hvidløg2 skalotteløgLaurbærblade, timian, persille, dild700 g rødbede i tern100 g kartofler i tern100 g selleri i tern1 dåse flåede tomater1 liter hønsebouillon½ dl balsamico1 … Læs videre Rødbedesuppe
Rejer med afrikansk kartoffelmos
Ingredienser: GRITS 1/2 l hønsefond 1/2 l sødmælk 130 g grits(en slags lys polenta) 2 spsk. smør 230 g revet cheddar Salt og friskkværnet peber REJER 8 tykke skiver bacon skåret i strimler 2 spsk. olivenolie 500 g rå … Læs videre Rejer med afrikansk kartoffelmos
Friteret æg med syltet glaskål, persillepuré, maltgrene og puffet ris
Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
SPRØDT POCHERET ÆG, ASPARGES, REJER & DILD
Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe
Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.
Squashghetti med bacon, pesto og kylling
Blomkålssalat med parmesan og rødløg
HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS
LAKS MED BACONSVØB M. SPINAT OG STEGTE BØNNER MED HASSELNØDD
Torsk med porrecreme
8 pers
RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN
4 pers
Legeret krydderurtesuppe
4 pers.
BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE
4 pers
BLINIS MED RØGET LAKS
4 pers.